Modele unghii scurte de vara

Modelul de Unghii cu Accente Aurii sau argintii de acest fel este foarte căutat în Vara 2018. Se potrivește parfaite peste nuanțele neutre. Principalul empêchement în cazul unghiilor scurte este că suprafața pe care o ai la dispoziție pentru realizarea modelelor este foarte Mică. Nu este cazul să te rezumi doar la o manichiură Uni Din acest motiv. Modelele pentru unghiile scurte nu vor fi ACELE desene élaborée pe care le Vezi PE Instagram (şi care nu sunt de fiecare dată tocmai estetice), ci MODELE mai simple, diferite forme grafice, puncte, aplicații, Culori spectaculoase sau Glitter. Ține cont de aceste sfaturi pentru a obține foarte simplu o manichiură pentru Unghii scurte: secretul stă în Alegerea unui Model potrivit. O culoare Uni este Întotdeauna binevenită, Dar în cazul unghiilor scurte mizează mai degrabă PE un modèle mai elaborat, care va distrage atenția de la dimensiunghiilor. Modelele grafice, Cu Linii verticale mai ales, vor da impresia de Unghii mai Lungi, la fel și modelele Mix & match. Modelele de Unghii cu gel de vară Cine Pun la dispoziție o gamă variată de texturi. Se poartă unghiile cu aplicații irizate, texturile holografice sau mate. Cele mai cool sunt combinațiile dintre Două texturi diamétral opuse, cum ar fi aplicațiile irizate puse peste un utérine mat (ai exemple în Galeria Foto de mai sus!). VARA 2018 vigne cu o paletă largă de Culori de Unghii în tendințe, pentru toate gusturile. Se poartă Atât nuanțele intense, precum cele Neon, Roșu Corai, galben Aprins sau chiar violet, Cât și cele pastelate: lavandă, bleu, Indigo sau Nude.

Îți reamintim că aceasta este cea mai căutată nuanță de ojă PE Pinterest în acest Sezon. În funcție de preferințele Tale, potï Experimenta inclusiv în CEEA CE privește contrastele. Îndrăznește să Alegi o combinație de Roșu Corai cu modèle galben, ori chiar un Contrast mai évidente precum verdele închis Combinat cu un Roz cu subton rece. Unghii Lungi, puternice și sănătoase – DA, toate ni le dorim, însă nu toate suntem Atât de norocoase să le avem. Dacă unghiile Tale sunt Atât de fragile încât ești nevoită Mereu să le Tai scurte, nu trebuie să disperi, Sitiera soluții. Nu te gândi DIN Start la unghiile cu gel: Dacă nu ești dispusă să Mergi constant la întreținere, această manichiură nu este pentru tine. În plus, de ce să Cine supui unghiile la acest Chin Când te potï Bucura de o manichiură la fel de frumoasă chiar și PE unghiile scurte. Pentru o ocazie specială, aplicațiile de cristale sunt Alegerea ideală. Rafinamentul și eleganța sunt cuvintele cheie pentru o astfel de manichiură. Un message partagé par МАНИКЮР | ГЕЛЬ-ЛАК-FR | ЧЕЛЯБИНСК (@ikonna_nails_chelyabinsk) le 30 mai 2018 à 8:55am PDT în ce privește modelele de Unghii cu gel de vară la modĂ, trebuie doar să ai imaginație. Orice se pretează acestui Sezon, așa că nu te teme să încerci lucruri Noi. Dacă vrei o abordare mai simplistă a manichiurii de vară, alege modelele geometrice.

Dacă Cine plac lucrurile bine défini, potï opta pentru MODELE fructate. Sezonul acesta, sunt foarte cool modelele insuffler DIN natură: ilustrații cu Flori (sau chiar aplicații cu MICI Flori uscate intégrer în gel), Frunze, cactuși și, cel mai cool și căutat Model, ilustrațiile insuffler DIN frunzele plantelor Monstera.