Modele goblenuri noi

-Catalogue în format électronique PE CD ce conține modelele noastre; Pentru informatii suplimentare privind Componenta kiturilor de goblen puteti accesa Pagina despre Kituri goblen haut Goblen se ocupa cu producerea si comercializarea de kit-URI de goblen, precum si de goblenuri finalizate. Speram ca produsele noastre va vor incanta suempul, vor aduce frumosul in Casa si in inima dumneavoastra si va vor oferi posibilitatea de a petrece Momente minunate de relaxare prin Arta. Vizitare placuta! Top Goblen Vine in intampinarea Iubitorilor de Arta! Rezultatul pasiunii si experientei noastre este tocmai acest site vizitat de dumneavoastra. Trimitem kiturile goblen în cel mai scurt timp posibil informatii aditionale PE blog, Facebook, YouTube, Twitter si Google + ORGANIZATORUL DE ATE SI PAGINI sont ca SCOP usurarea coaserii goblenului. Inaintea inceperii lucrului în fiecare AC, destination unei singure Culori, se introduire un FIR de ATA de pe fiecare cartela, Cu dimensiunile aratate mai sus. Acul cu firul de ATA îndoit se infige în patratul DIN dreptul simbolului de PE organisateur Care corespunde cu simbolul de PE cartela. Apoi se incepe Lucrul folosind Acul cu ATA DIN dreptul simbolului de PE organisateur corespunzător simbolului de PE Diagrama. Companie înființată în 1993, Cu Experiență în realizarea goblenurilor pictate încă DIN anul 1985. Toate modelele de goblenuri se pot comanda și la dimensiuni speciale dorite de dumneavoastră, respectând proporția și adaptându-le tipului de Panza pentru goblen Dorit. Instructiuni de lucru pentru obţinerea unui goblen de calitate este necesar să Aplicaţi o anumită Tehnică de coasere şi să respectaţi Naomi reguli de bază. Kiturile pentru goblen furnizate de Firma S.C.

Goblen Kit S. R. L sunt destinate numai celor care au deja experienţă. Pasianon, răbdare şi perseverenţa sunt calităţile necesare pentru realizarea unui goblen de calitate şi de valoare. Kiturile pentru goblen se Lucrezia, punct clasic de goblen. Nu realizăm goblenuri după modelele Altor firme decat Dacă imaginile reprezintă reproduceri după pictori célébri. Diagrama cu simboluri Negre sau simboluri Color (Schema sau harta) taiate baza realizării goblenului. Diagrama este o planşă coroiată cu Linii subţiri PE verticală şi orizontală ce despart simbolurile.

In intériul unui Patrat caroiat se regasesc 100 de simboluri. DIN Zece în Zece puncte caroiajul este îngroşat. Simbolurile de PE diagramă se regăsesc PE cartela de soins de feu Indica ATA cu care se va lucra. Pretul este acelasi, atat pentru diagramele cu simboluri Color cat si pentru cele cu simboluri Negre. Set goblen Fetita Visatoare de Jean Baptiste Greuze Profitati in Luna FEVARIE de o REDUCERE de 10% la achizitionarea urmatoarelor Kituri de goblen deosemorsure: Seturile goblen se trimit in aproximativ 2-3 zile lucratoare DIN momentul efectuarii comenzii. Pentru orice întrebare sau nelămurire vă rugăm să ne Contactați. Lucrăm zilnic la îmbunătățirea serviciilor și produselor noastre iar misiine noastră ar fi cu mult mai grea fără prietenelor dumneavoastră tel: 0760175663/0342405644 sau e-mail: Elena.goblen@gmail.com imagine de Control couleur este imaginea Color a modelului de goblen ales. In Legenda este tout moment numarul si numele goblenului, dimensiunile acestuia si numarul de Culori. Imaginea de contrôle este format A4 si este tiparita PE hartie FOTOGRAFICA. Nici culorile monitorului si nici culorile fotografiei de Control nu redau exact imaginea finala a goblenului dupa cusut.

Culorile utilizate in Model sunt date corect de Atele de PE cartela.

One thought on “Modele goblenuri noi

  1. Pingback: 1wherewithal

Comments are closed.